HEF BUNDY WALLPAPER DOWNLOAD

hef bundy

Daarnaast speelde hij enkele bijrollen in films als Valentino en Roffa en een episode in de serie Van God los From Wikipedia, the free encyclopedia. He is a brother of fellow rappers Adje and Crooks. Views Read Edit View history. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 10 apr om Bijna met Lil’ Kleine.

Name: Kazijar
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Hef (rapper) – Wikipedia

During his childhood, his parents sold drugs while he was playing with his toys next to them. Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Hieraan werkten verschillende producers mee en bunsy gastoptredens van enkele andere rappers te horen.

By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.

In bracht hij zijn album Hefvermogen uit op een mixtape. From Wikipedia, the free encyclopedia. Zie de vundy voor meer informatie. Plaats uw zelfgemaakte foto hier.

  ANDROID BADUT SERAM WALLPAPER

Daarnaast was hij in een bijrol en als artiest te zien in enkele films en in de serie Van God los This page was last edited on 19 Januaryat Die laatste won hij met Badboy Taya en Feis voor de single Op een missie. Julliard Frans born March 18,known professionally as Hefis a Dutch rapper. Knowledge met EskoEmms en Kevin. Op Spijkenisse na waren het naar eigen zeggen allemaal achterbuurten en spanden vooral die laatste twee de kroon.

In werd hij bekend om zijn raps over het straatleven in Hoogvliet. Sinds kan hij van het inkomen uit het rappen leven, in het bijzonder van de optredens. Zo raakte hij zelf ook aan het handelen en stal hij goederen, zoals scooters en fietsen. Hefartiestennaam van Julliard Frans Rotterdam18 maartis een Nederlands rapper.

Inhe released the mixtape Hefvermogenwhich was re-released by the label Noah’s Ark as his debut album in The album contained the tracks “Overal”, “Gone” featuring Major and “Op een missie”. De vergrijpen liggen volgens hem achter zich, nu de muziek een doel in zijn leven is geworden.

He is a brother of fellow rappers Adje and Crooks. Tijdens zijn kindertijd verkochten zijn ouders drugs terwijl hij er met zijn Ninja Bunsy naast zat te spelen.

  T650I WALLPAPER

Hef-Bundy-Hoogvliet-Rotterdam10

Jalla met F1rstmanPoke en Pyramids. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Retrieved from ” https: Hij is een broer van de rappers Adje en Crooks.

Daarnaast behaalde hij in het duo Bang Bros samen met Murda in nog de prijs voor beste groep en nog een nominatie voor hun registratie van het optreden op Lowlands. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 10 apr om Als rapper trad hij met Negativ op in de speelfilm Gangsterboys Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Daarnaast speelde hij enkele bijrollen in films als Valentino en Roffa en een episode in yef serie Van God los This article about a Dutch musician is a stub.

Enkele nummers werden op YouTube meer dan een miljoen maal bekeken. Overgenomen van ” https: He has left the offenses behind him and began focusing on music.